Naailessen

Zo werkt het:

Vind je het leuk om dames, heren of kinderkleding te gaan maken, dan zijn onze naailessen net iets voor jou! Je hoeft geen vooropleidingen te hebben om aan deze lessen deel te nemen. We werken in kleine groepjes (maximaal 8).

Aanmelden:

Je kunt je telefonisch of per mail aanmelden om naailessen te volgen. Als er 1 plaats vrij is binnen de groep waarvoor je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging dat je ingeroosterd bent in die groep. Je betaald eenmalig borg van €25,00 die je terugkrijgt als je stopt met de naailessen. Als dit bedrag voldaan is is je inschrijving compleet

Lesgeld:

Het lesgeld bedraagt €47,50 per maand (m.u.v. de zomervakantie) In deze maanden zijn we 6 weken gesloten en zal er 6 weken geen lesgeld in rekening gebracht worden). Dit bedrag moet de eerste les van de maand betaald worden. Dit kan contant tijdens de les of kunt u overmaken op rekeningnummer; NL29 INGB 0007961743 t.n.v. DutchFashion Original in Breda

Gebruik van machines:

Naailessen worden met gebruik van je eigen meegebrachte naaimachine gevolgd. Mocht je nog geen naaimachine hebben, dan kun je voor € 1,00 per keer, tijdens de lessen een machine van ons gebruiken. Wij hebben ook lockmachines en een coverlock machine die je tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken.

Stoffen en fournituren:

In het leslokaal kun je stof en fournituren kopen. We hebben een breed assortiment en zijn niet duurder als een stoffenzaak.

Patroonbladen:

In het leslokaal liggen altijd de nieuwste zelfmaakmodebladen zoals Knipmode, knippie kids, Patrones, Burda, La mia boutique etc. Deze kun je tijdens de lessen gratis gebruiken. Het is niet toegestaan om deze bladen mee naar huis te nemen.

Opruimen van het leslokaal:

Zorg dat je na de les met z`n allen, het lokaal weer netjes achter laat:

• Koffie/Theekopjes afwassen.
• Stofzuigen.
• Tafel schoonmaken.

Voorkom dat steeds dezelfde mensen bovenstaande taken verrichten.  Hierdoor kan irritatie naar elkaar toe voorkomen worden.

Korting:

Iedere leerling die bij ons op les zit, krijgt een knipkaart aangeboden van onze modevakschool.  Bij iedere aankoop van stoffen/fournituren (m.u.v. aanbiedingen) met een minimum van € 10,00 krijg je een knipje in je kaart.  Bij 10 knipjes krijg je 10% korting op je volgende aankoop.  Je aankopen moeten wel gelijk afgerekend of overgemaakt worden.  Je kunt dus niet je bonnen opsparen.

Inhalen van een les:

Inhalen van een gemiste les is bij hoge uitzondering in overleg mogelijk mits er een plaats vrij is op een andere groep. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Restitutie op lesgeld is niet mogelijk omdat we een plaats voor je gereserveerd hebben op het dagdeel waarin je les volgt. Indien je plotseling verhinderd bent voor je les zouden we het op prijs stellen als je dit laat weten. Dit kan telefonisch of per mail.

Rookverbod:

Het roken in het leslokaal is niet toegestaan. Mocht je toch willen roken dan kan dit buiten.

Aanbrengen van nieuwe leerlingen:

Uiteraard zijn wij erg blij als je tevreden bent over de lessen die je bij ons volgt, en dit aan anderen kenbaar maakt. Mocht je iemand kennen die bij ons graag les komt volgen, en hij/zij is geplaatst op een groep, dan ontvang je eenmalig €10, - korting op je lesgeld van de volgende maand. Zie dit als een bedankje van onze kant in het vertrouwen en de reclame die je dan op deze manier voor ons gemaakt hebt.

Nieuwe ideeën en suggesties:

Uiteraard proberen we de kwaliteit en service die je van ons gewend bent, zo goed mogelijk uit te blijven voeren. Mocht je nog ideeën of suggesties hebben, dan hopen we dat je ze kenbaar maakt. Als je ontevreden bent over bepaalde zaken, blijf er dan niet mee lopen, maar bespreek dit. Het geeft ons de mogelijkheid om er iets aan te kunnen doen.

Stoppen met de naailes:

Wil je stoppen met de naailes, dan geldt hiervoor een opzegtermijn van 1 maand.

 

naailessen


Copyright © 2017. All Rights Reserved.